KT Consulting Team     +36 30 202 6586

Coaching


Egészségünket 3 tényező határozza meg: szociális, mentális és fizikai állapotunk. Mindhárom tényező összefügg egymással, ugyanakkor az egyén komfortérzete nagyban függ mindhárom tényező minőségi állapotától.

A modern kor embere sokszor gépiesen működik. Teszi a dolgát a meghatározott tempó, napi rutin mentén, és egyre kevesebb idő jut arra, hogy Önnön magával szembenézzen, végig gondolja jelenjét, tanuljon a múlt hibáiból, valamint tervezze a jövőjét. Én azokat az embereket várom, akik felismerték azt, hogy adott elakadás esetén a változás segíti jelenlegi helyzetüket és ezen mentén építik újra vagy tovább karrierjük és életük apró részleteit.

Nyitott a modern korral szembeni gondolkodásmódra, de nem az útvesztők rengetegibe elveszvén. Célirányosan, önmaguk fejlesztése által, határaik, korlátaik legyőzésével, a rossz minták felismerését és annak fejlesztését szem előtt tartva, nagyobb teret engedve ezzel a lehetőségeik feltérképezésének, személyes fejlődésüket megcélozva.

A Coaching hatékony, strukturált, értékteremtő, megoldás centrikus folyamat. Az elakadás szintjétől elindulva lépésről – lépésre haladunk a megoldás irányába célirányosan. Egyének, párok, szülők egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást. Hatékony módón romboljuk le a problémás gondolkodás kereteit, feltárjuk a hibás döntések okait, helyébe egy új működő képes szemléletet építünk, mely segít az egyénnek a továbbiakban az önállóságra, együttműködésre.

Fejlesztjük a meglévő képességeket, készségeket, melyek a jövőben segítenek a váratlan helyzetek megoldásában.
Célkitűzésekkel dolgozunk, jövőképet fogalmazunk meg.
Erőforrásainkat feltérképezzük, valamint annak hatékony felhasználását megtanuljuk.
Rendet teszünk, rendszert viszünk az életünkbe.

A coaching sikeréhez csak a Te változással, változtatással szembeni nyitottságodra, a velem való együttműködésedre van szükség, és arra a Magaddal szembeni elkötelezettségre, hogy a lehető legjobbat akard kihozni Magadból, a kapcsolataidból, az életedből. A többit: a szakértelmet, a tapasztalatot, a kipróbált és bevált módszereket (a coaching eszköztárát) én biztosítom. A hozzám fordulókkal minden esetben egy díjmentes első ülést tartok, ennek célja az egymás megismerése, az elakadás körvonalazása, valamint a keretek tisztázása

Formái:
Személyes, telefonos, Skype-os coaching
Amikor úgy érzed, hogy azonnal és nagyon fontos döntésben, élethelyzetben kell egy szakértői segítség, akkor is kereshetsz!