KT Consulting Team     +36 30 202 6586

Adatkezelési hozzájárulásAzért, hogy biztosítani tudjuk személyes adatai méltányos és átlátható feldolgozását, jóváhagyását kérjük adatai további kezeléséhez.
Garantáljuk, hogy adatait kizárólag HR tanácsadási célra használjuk fel. Az adatkezelés a következő személyes adatait érintheti: nevét, születési dátumát, telefonszámát, e-mail címét valamint az Ön által összeállított szakmai önéletrajzát.

Mint adatkezelők, adatait Excel alkalmazásban tároljuk, és kizárólag a hozzájárulásának megadását követően ügyfeleinknek (közelebbről ügyfeleink toborzási tevékenységet végző személyzeti egységeinek) adhatjuk át.

Közvetlen elérés igénybevétele nélkül bármikor kérheti a tárolt személyes adatai megtekintését, módosítását, helyesbítését és törlését, illetve bármikor jogosult a felhasználásra vonatkozó hozzájárulást részben vagy egészben visszavonni. A fentiek bármelyikére vonatkozó igényét az ktconsultingteam@gmail.com e-mail címre juttassa el.

Az „Adatkezelési hozzájárulás” elfogadásával kijelentem, hogy a KT Consulting B.T. az általa kezelt Excel alkalmazás használata által, a személyes adataim kezelőjévé válik azzal a kikötéssel, hogy a KT Consulting B.T. kizárólag a fent leírt célra (HR tanácsadás) használja fel adataimat, és azokat csak a jogszabályban megengedett ideig őrzi meg. Megértettem, hogy a fenti e-mail címen kérhetek hozzáférést adataimhoz.